Yup. Dit ben ik.
Deze foto werd gemaakt voor één van mijn boeken, maar zegt ook wel hoe ik ben.
Een beetje raar, zot van pizza en steeds op zoek naar de beste aanpak.

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik geïntrigeerd door voeding.
Vooral omdat ik graag lekker eet, maar ook omwille van de effecten op het lichaam.
in 2009 ben ik afgestudeerd als diëtiste en kon ik dadelijk aan de slag op mijn stageplaats in Tongeren, mijn geboortestad.
Niet lang daarna maakte ik de overstap naar UZLeuven, waar ik vooral op de afdeling oncologie werkte. In het zelfde jaar kwam mijn droom uit: ik startte mijn praktijk.
Ondertussen schreef ik een boek voor mama’s: Mama Di-eet.
En ook eentje voor singles: Gezond koken voor één.
Sinds 2017, ben ik mijn hart gevolgd naar Antwerpen.
Niet veel later werd UZLeuven omgeruild voor UZA en verhuisde ook mijn praktijk van Leuven naar Berchem.
En na de twee ‘Leuvense’ boeken, was het ook tijd voor drie ‘Antwerpse’: Highway to Health Eat to Beat Cholesterol en Wat je moet weten over eten werden een feit
Omdat ik zelf snel bijkom en graag minstens 100 jaar wil worden, is wetenschappelijk gebaseerd advies belangrijk voor mij. De combinatie met de praktische toepassing hiervan lijkt mij noodzakelijk en evident.

HLN Expert

Actuele info over voeding, met handige tips en recepten.
Geen topic blijft onbesproken, zoals handige tips om meer fruit te eten of hoe kan je gezond worden in 20 dagen.
Lees er alles over in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws of op www.hln.be

Professioneel tettergat

Babbelen: check
Babbelen over gezonde voeding: Check
Kort en bondig iets uitleggen: Check.
Geloof je het niet? Klik op deze link en geloof je oren 😉

Tafel van Gert

Tafelen doe ik met plezier. En als er dan nog wat bij gebabbeld mag worden over zotte onderwerpen: Count me in.

Nieuws

De wetenschap over eten verandert continu. Gelukkig wordt hier ook veel aandacht aan besteed in het nieuws.

Workshops en lezingen
voor particulieren en business 

Professioneel tettergat

… die houdt van interactie!
Het is mijn passie om iedereen warm te maken voor gezonde voeding. Of dat nu je collega’s, werknemers of klanten zijn…
Ik zorg voor een leuke tijd, waarbij iedereen weer vol weetjes zit over gezond eten. Klaar om het volgende feest weer wat boeiender te maken.

De les lezen…

… maar dan net wat anders; Ik geef al vele jaren les aan dieetkunde in UCLL en voor bedrijven.  Dit is in een gemoedelijke sfeer, waarbij deelnemers de handen uit de mouwen steken. Geen tijd voor dutjes in de lessen van mevr. Mouha 😉 Maar geen nood, ik ben geen strenge….